Nová grafika Menu pro starší HTC zařízení (VGA, QVGA)

Společnost HTC, která je největším výrobcem PDA, se nesoustředí jen na vývoj hardwaru svých zařízení, ale také se snaží nabídnout svým zákazníkům kvalitní aplikace, které posouvají funkčnost jejich zařízení na další úroveň. Nejznámnější aplikací od HTC je Touch Flo, jehož poslední verze je označena jako 3D. Myslím si, že TF není dále pořeba nijak představovat a každý ví, o čem je řeč. I když je TF asi nejznamnější aplikací od HTC, není zdaleka jedinou. V každém přístroji totiž nalezneme aplikací od výrobce mnohem více. Ty starší určitě každý zná a používá je, a to nejen na přístrojích této značky. Mnohem větší pozornost si však zaslouží novinky popř. inovace původních aplikací, které si v tomto několikadílném seriálu postupně představíme. Předem je třeba upozornit, že tyto aplikace pocházejí ze zatím nedostupných novinek HTC Touch Pro 2 a HTC Touch Diamond 2. Jejich primární ro...

Společnost HTC, která je největším výrobcem PDA, se nesoustředí jen na vývoj hardwaru svých zařízení, ale také se snaží nabídnout svým zákazníkům kvalitní aplikace, které posouvají funkčnost jejich zařízení na další úroveň. Nejznámnější aplikací od HTC je Touch Flo, jehož poslední verze je označena jako 3D. Myslím si, že TF není dále pořeba nijak představovat a každý ví, o čem je řeč.



I když je TF asi nejznamnější aplikací od HTC, není zdaleka jedinou. V každém přístroji totiž nalezneme aplikací od výrobce mnohem více. Ty starší určitě každý zná a používá je, a to nejen na přístrojích této značky. Mnohem větší pozornost si však zaslouží novinky popř. inovace původních aplikací, které si v tomto několikadílném seriálu postupně představíme.



Předem je třeba upozornit, že tyto aplikace pocházejí ze zatím nedostupných novinek HTC Touch Pro 2 a HTC Touch Diamond 2. Jejich primární rozlišení je však WVGA a na starších přístrojích by tak nefungovaly korektně. Proto se uživatelé ze Serveru XDA-Developers rozhodli pro portaci na VGA. A my tak máme k dispozici novinky, které perfektně pojedou i na našich starších zařízeních s VGA diplejem (Touch Diamond, Touch Pro). Na ostatních VGA zařízeních nebyly tyto aplikace testovány, a proto nemusí fungovat korektně, ale za pokus s instalací rozhodně stojí.





HTC Menu Enhancement Loader


ROM nových HTC přístrojů budou obsahovat vylepšená Menu. Hlavní vylepšení se týká zejména grafické podoby. Nyní bude ovladání pomocí prstů mnohem jednoduší a vlastní vzhled nabídek bude velice moderní.


K dispozici je verze pro VGA i QVGA.



HTC Menu Enhancement Loader


Více informací:

 

QVGA verze
VGA verze
Obecně

 

Komentáře (0)

Mohlo by vás zajímat

Cloud Camera Roll Cleanup - jednoduchý úklid záloh fotek na OneDrive

Jednoduchá aplikace, která pomůže v organizaci pořízených fotografií a jejich záloh na OneDrive.

Stanislav Forejt | software 16 | 06 | 17

Fitbit – oficiální aplikace pro sportovní náramek (aktualizováno)

(30.3.) : Vylepšený monitoring spánku.// Oficiální aplikace umožňující ovládání a synchronizaci chytrých fitness náramků Fitbit s operačními systémy od Microsoftu.

Tereza Kratochvílová | software 30 | 03 | 17

WhatsApp - Oblíbená komunikační aplikace pro telefon a nově také PC (aktualizováno)

(24.2.): Nová verze s podporou funkce Status (obdoba FB příběhů).// Whatsapp je bezkonkurenční aplikace, pomocí které můžete velice snadno a efektivně komunikovat se svými přáteli a známými.

Jindřich Lukeš | software 24 | 02 | 17

Oficiální Twitter klient - nová univerzální aplikace pro Windows 10 (Mobile) - aktualizováno

(23.2.): Nová verze s řadou významných vylepšení. // K dispozice je zcela přepracovaný oficiální Twitter klient, který konečně přichází jako univerzální aplikace pro Windows 10 (Mobile.)

Jindřich Lukeš | software 24 | 02 | 17

Realarm – multifunkční budík pro Windows 10 (Mobile)

Pokud vám systémový budík přijde moc jednoduchý, aplikace Realarm je pro vás ta pravá. Jedná se o propracovaného správce budíků s mnoha funkcemi.

Tereza Kratochvílová | software 20 | 02 | 17