Nejlepší aplikace pro Windows Phone (10) – Zamykací obrazovka

V tomto několikadílném seriálu si ukážeme ty nejlepší aplikace (české i zahraniční) pro Windows Phone. Tento díl je zaměřen na zamykací obrazovku.

V tomto několikadílném seriálu si představíme ty nejlepší (české i zahraniční) aplikace pro operační systém Windows Phone. Do tohoto seriálu byly vybrány aplikace podle svých kvalit a zaměření, nikoliv podle hodnocení a počtu stažení na Storu. Dnešní díl je zaměřen na aplikace, díky nimž si budete moci přizpůsobit zamykací obrazovku dle vlastních představ.

TIP: Zajímají vás výběry nejlepších aplikací i z dalších kategorií? Naleznete je v tomto přehledu.

Lockmix

Popis: Aplikace Lockmix se řadí mezi nejpovedenější aplikace pro Windows Phone vůbec. Mezi aplikacemi pro správu zamykací obrazovky jen těžko hledá konkurenci díky inovativnímu přístupu a komplexnosti nabízených funkcí. Princip samotné aplikace je velmi jednoduchý. Po jejím spuštění uvidíte náhled zamykací obrazovky, která se chová v podstatě jako ta klasická úvodní. Máte tedy k dispozici volný prostor, do kterého můžete umisťovat různé dlaždice (widgety). Dlaždic je k dispozici skutečně velké množství - konkrétně se jedná o agendu, baterii, burzu, Facebook, kalendář, kurzy měn, mapu, obrázek, odpočet, počasí, RSS, poznámku, Twitter atd. Některé dlaždice jsou k dispozici zdarma, jiné je nutné dokoupit.

Jazyk: čeština

Cena: zdarma s možností přikoupení widgetů

Recenze: Lockmix – Geniální správce zamykací obrazovky od českých vývojářů

Stažení: Store

 

Awesome Lock

Popis: Awesome Lock se řadí mezi opravdu povedené aplikace, díky nimž si lze dle představ uzpůsobit vzhled zamykací obrazovky. Nejenže je celá v českém jazyce, ale kromě už klasických dat o počasí, či kalendáři může vaše zamykací obrazovka obsahovat i zajímavější informace. Po obsáhlé aktualizaci se tak Awesome Lock stává v podstatě jedinou skutečnou konkurencí pro český LockMix, i když uživatelské prostředí není ani zdaleka tak přehledné. Na zamykací obrazovce si tedy po nastavení můžete nechat zobrazit počasí, akcie, RSS příspěvky, kalendář, Twitter a další užitečné informace.

Jazyk: čeština

Cena: 40 Kč (omezená verze zdarma)

Recenze: Awesome Lock – zprávy, počasí a další informace na zamykací obrazovce

Stažení: Store

Instalock

Popis: Aplikaci Instalock si oblíbí především uživatelé sociální sítě Instagram. Tato aplikace totiž umí nastavit obrázky z Instagramu jako pozadí zamykací obrazovky. Pro používání aplikace však není nutné vlastnit uživatelský účet. Pokud nejste přihlášeni, můžete si jako pozadí nastavit buďto populární obrázky, nebo obrázky konkrétního uživatele. Naopak ti, kteří vlastní účet na Instagramu, si po přihlášení mohou vytvořit pozadí ze svých nahraných obrázků.

Jazyk: angličtina

Cena: zdarma

Recenze: Instalock – obrázky z Instagramu jako zamykací obrazovka

Stažení: Store

 

Lock Buster

Popis: Lock Buster představuje jednoduchou možnost, jak si vylepšit zamykací obrazovku pomocí koláží vytvořených z vašich fotografií. V aplikaci stačí pouze vybrat album (či více alb), z něhož se bude koláž utvářet a je hotovo. Poté už se jen upravuje samotný vzhled koláže – k dispozici je nastavení počtu a velikosti zobrazovaných snímků, interval změny koláže, velikost okrajů, přidání filtrů atd.

Jazyk: angličtina

Cena: 40 Kč

Recenze: Lock Buster – koláže fotografií na zamykací obrazovce

Stažení: Store

Komentáře (0)

Mohlo by vás zajímat

AKCE: Bezdrátová nabíječka Nokia DT-910 za 299 Kč

Jindřich Lukeš | články 26 | 10 | 17

WMM Jízdní řády zpět na Storu

Jindřich Lukeš | software 27 | 09 | 17

Virtuální operátoři lákají na výhru 250 000 Kč a na data i volání zdarma

Co je to virtuální operátor? Proč využít služby právě od něj? A kteří virtuální operátoři jsou v Česku k mání?

Jindřich Lukeš | články 14 | 09 | 17

Windows 10 Insider Preview v. 16241 pro PC a 15320 pro telefony

Nové Fast Insider sestavení, které pro PC přináší několik vylepšených funkcí a pro telefony především opravy chyb.

Jindřich Lukeš | články 14 | 07 | 17

Dnes končí oficiální podpora Windows Phone 8.1

Jindřich Lukeš | články 11 | 07 | 17