Resco Snake

Slovenská firma Resco patří k nejlepším tvůrcům aplikací na WM. Neexistuje jediná nepovedená aplikace od Resca. Hra Resco Snake není výjimkou. Předešlá hra – Resco Bubles byla jedna z prvních her ovládaných výhradně G-senzorem. Byla velmi jednoduchá, ale ovládání a perfektní zpracování ji pozvedávalo na vyšší úroveň. U hry Resco Snake je tomu podobně.
má inspiraci v klasickém Nokiovském hadovi, ale tento koncept nekopíruje, naopak rozšiřuje a dělá celkově zábavnějším, svižnějším.

 

Ovládání

Ve hře ovládáte růžového hada, který se chová tak trochu jako kulička. Když nakloníte PDA na jednu stranu, had se plazí směrem dolů. Had se plazí stále stejně rychle, nehledě na úroveň. Cílem hry totiž není být co nejdelší a mít nejvyšší skóre, ale splnit úkol levelu a odemknout si další.

 

Levely

Zde je hra velice nápaditá. Levely jsou rozděleny do 4 ročních období po šesti. Začínáte jarem, kde se seznamujte s ovládáním hry, plníte jednoduché úkoly. Úkoly jsou zde typu „sněz všechno ovoce, ale vyhni se jedovatým houbám“. Za každý snězený kus ovoce se had prodlouží, popř. při snědení houby zkrátí. Prodlužování pomocí ovoce v dalších fázích hry však nemá moc velký význam. Ve 3. levelu se objeví první živé bytůstky, které utíkají. Vaším úkolem je snít. V 6. levelu následuje první boss. Ten je na konci každého ročního období.

V létě se objevují první konkurenční hadi. Když se hadi kousnou do ocasu, prodlouží se had, který kousl, o délku od kousnutí až po ocas. Při střetu „čelist-čelist“ vyhrává delší had. Cílem levelů je zpravidla zbavit se konkurenčního hada. Boss v tomto období zpočátku vypadá velice jednoduše, ale po chvíli se ukáže jho skrytá vlastnost.

Podzimní levely jsou hodně podobné těm letním, jen se v nich objevují nesmrtelní pavoučci, kteří se pohybují velice rychle a chovají se jako konkurenční had – zkracují délku hada.

V zimních levelech se zase objevují zasouvací bodáky, které se chovají jako pavoučci – zkracují délku hada. Poté jsou tu takové poletující kuličky, které hada na pár sekund zastaví.Víc o zimních levelech nevím – stejně jako Resco Bubles jsou poslední levely na mě už moc složité, a tak jsem se dál nedostal.

 

Zpracování

Jedním slovem: Perfektní. Krásná, stylová grafika, které se nedá nic vyčíst. Originální menu – má tvar kotouče, na kterém jsou jednotlivé levely. Ani ovládání pomocí G-senzoru nedělá problémy, nikdy nezachybovalo jako u jiných her ovládaných G-senzorem. Tuto hru už mám skoro měsíc, možná i dva. Dával jsem ji hrát i spolužákům – neexistuje jediný, kterému by se nelíbila. Dostala také přezdívku – „spermie“ – podle zelených bytůstek v jarních ševelech. Co říct na závěr? Snad jen: „Nechcete si zahrát spermie?“

resco snake resco snake resco snake resco snake resco snake resco snake resco snake resco snake resco snake

resco snake

Komentáře (0)

Mohlo by vás zajímat

Playcast – multimediální přehrávač s možností streamu

Playcast je pokročilá aplikace sloužící jako multimediální přehrávač, který nabízí také možnost streamu.

Tereza Kratochvílová | software 19 | 08 | 16

Star Walk 2 – odkryjte tajemství vesmíru se skvělou aplikací

Star Walk 2 je aplikace sloužící pro určení polohy hvězd, planet, souhvězdí, komet, mlhoviny a další.

Tereza Kratochvílová | software 16 | 08 | 16

Spoticast – neoficiální klient Spotify pro Windows 10 (Mobile)

Spoticast je aplikace fungující jako neoficiální Spotify klient pro všechna zařízení s Windows 10.

Tereza Kratochvílová | software 07 | 08 | 16

Fantasia Painter - bezkonkurenční editor fotografií pro Windows Phone (aktualizováno)

Fantasia Painter Free je skvělá aplikace na úpravu fotek, která hravě zvládne konkurovat i těm nejlepším fotoeditorům dostupných pro Android a iPhone.

Tereza Kratochvílová | software 27 | 06 | 16

gMaps – Google mapy pro telefon i PC/tablet nyní s podporou offline režimu

Aktualizace (24.4.): Nová podpora offline režimu a plánování tras s průjezdními body.// V dnešním článku si představíme povedenou aplikaci, která přinese Google mapy do vašeho mobilního zařízení.

Tereza Kratochvílová | software 25 | 04 | 16