HTC Kaiser - CZ ROM s WM 6.5.5

V tomto článku se dozvíte popis a praktické uživatelské zkušenosti s výbornou českou ROM s Windows Mobile 6.5.5 pro HTC Kaiser. Autorem tohoto článku je jeden z našich čtenářů, kterého z fóra znáte pod nickem pip@...

Nedávno jsem vyzkoušel nové Windows Mobile 6.5.5.

Tato Rom je plně v češtině a po měsíci používání jsem v ní nenarazil na žádný závažnější bug. Jedná se o nový 6.5.x build, takže má tlačítko start i křížek dole. (což je podle mě mhohem lepší, protože dole jsou tyto tlačítka mnohem dostupnější, než nahoře – kdo nevěří, ať si to vyzkouší, po týdnu to nebude chtít jinak :)

Tato ROM obsahuje: nový Internet Explorer, nové Microsoft Office, Windows Media Player, HTC Audio Manager (Správce zvuků), HTC Album, Adobe Reader, Java emulátor JBed,  Bluetooth Explorer, Správce Úloh, Rychlé GPS, SIM Manager, Total Commander, Microsoft Marketplace, Microsoft Myphone, Youtube přehrávač a mnoho dalšího. Po HardResetu je volného cca 120MB vnitřní paměti a 60MB RAM.

Na výběr jsou dvě verze, s TouchFlo (Manilla2D) a bez TouchFlo . TouchFlo jede krásně plynule, a navíc se dá i vypnout, takže nevidím důvod proč instalovat verzi bez TouchFlo. (po prvním startu je TouchFlo vyplé a je třeba jej zapnout v Start>Nastavení>Domů>Položky )

Autor doporučuje používat s Radio 1.71.09.01 eMo

Výhody:

+ baterie nahoře v taskbaru má ukazatel i v procentech

+ vysoká stabilita a celková rychlost rom

+ česká lokalizace

+ nová verze Internet Exploreru (i když já osobně dávám přednost Opeře)

Nevýhody:

- Touch Flo se neumí po vysunutí klávesnice otočit

pár screenshotů:

kaiser rom WM 6.5.5 kaiser rom WM 6.5.5 kaiser rom WM 6.5.5 kaiser rom WM 6.5.5


K dipozici je verze s Touch Flo i bez něj.

Další informace naleznete ZDE

Pokud nevíte, jak odblokovat Vaše zařízení nebo nevíte, jak nahrát ROM do vašeho zařízení, jistě Vám pomůže tento návod.

Komentáře (0)